Engelse uitdrukkingen oefenen met Twinny

engelse uitdrukkingen oefenen in TwinnyWords and Birds heeft een nieuw spel: Twinny! Twinny leert spelers over vaste Engelse uitdrukkingen en woorden die altijd samen worden gebruikt. Omdat de opgaven helemaal in het Engels zijn, krijgt een speler na elke opgave de vertaling te zien, zodat hij meteen de betekenis van de uitdrukking of woordencombinatie kan leren.
Omdat we verwachten dat Twinny een moeilijk spel is, zien nog niet alle spelers het spel in de spelomgeving. Wij verwachten dat spelers aan Twinny toe zijn als ze goed genoeg scoren op Shaper en Wordo. Twinny verschijnt dan vanzelf. Wilt u Twinny toch liever standaard ingeschakeld hebben dan kunt u dit via de Spelinstelling aanpassen.

engelse uitdrukkingen oefenen in TwinnyProbeer Twinny zelf!

Kun jij onderstaande opgaven oplossen? Je vindt ze in ons nieuwe spel.

I wish this … rain would stop.
Choose one of the following: low, strong, heavy, deep

A … of shoes.
Choose one of the following: pack, pair, team, bunch

Which words are in the preferred order?
Lemons and oranges
Chairs and tables
Down and up
Not for love or money

8 thoughts on “Nieuw in Words&Birds: Twinny”

 1. Margreet schreef:

  Goedemorgen, was aan het kijken naar Words and Birds om het programma eventueel aan te schaffen. Het woord tafels schrijf je in het Engels volgens mij als tables? Weet niet of dit voorbeeld representatief is voor de kwaliteit van Words and birds?

  1. Marlijn Bouwman schreef:

   Beste Margreet,

   Bedankt voor uw bericht, dit was inderdaad een typefout van ons, we hebben het aangepast. Fijn dat u ons erop heeft gewezen. Uiteraard kunnen we u laten weten dat dit voorbeeld niet representatief is voor de kwaliteit van Words&Birds. Graag nodigen we u uit het programma gratis een maand uit te proberen zodat u dit zelf kunt beoordelen. Mocht u interesse hebben dan kunt u een mail sturen naar info@oefenweb.nl en kunnen we het voor u in orde maken.

   Vriendelijke groet,

   Het Oefenwebteam

 2. lucia den Boer schreef:

  wat zijn tablees?

  1. Marlijn Bouwman schreef:

   Beste Lucia,

   Bedankt voor uw bericht, dit was inderdaad een typefout van ons, we hebben het aangepast. Fijn dat u ons erop heeft gewezen.

   Vriendelijke groet,

   Het Oefenwebteam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.