Oefenweb op conferentie Early English

Op woensdag 6 april 2016 verzorgt EP-Nuffic een conferentie over vroeg vreemdetalenonderwijs (vvto). EP-Nuffic is door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap aangesteld om internationalisering en vvto in het basisonderwijs te coördineren en te bevorderen. Deze dag in Ede is gevuld met inspirerende lezingen en workshops rondom vroeg vreemdetalenonderwijs.
Er is een uitgebreid aanbod van workshops, in diverse rondes, met zeer uiteenlopende onderwerpen. Van lesideeën en differentiëren in het talenonderwijs tot CLIL-onderwijs en internationalisering in de basisschool.

Tussen de lezingen en workshops door is er gelegenheid om de uitgeversmarkt te bezoeken. Words&Birds zal met een stand aanwezig zijn en de presentatie ‘Spelenderwijs en adaptief Engels oefenen met Words&Birds’ geven tijdens de lunchpauze. Medewerkers van Oefenweb demonstreren tijdens deze presentatie Words&Birds en de voordelen van adaptief en online onderwijs.

Early English

Words&Birds is een methode-onafhankelijk oefenprogramma voor spelers van acht tot en met achttien jaar (PO en VO). Het programma werkt volledig online en biedt spelers de mogelijkheid om zelfstandig te oefenen aan hun schriftelijke vaardigheden Engels. De tienduizenden opgaven zijn ontwikkeld door de taalexperts van EarlyBird, een landelijk kenniscentrum voor vroeg vreemdetalenonderwijs Engels. Words&Birds is ontstaan vanuit een samenwerking tussen EarlyBird en Oefenweb.

Meer informatie over de conferentie en het aanbod van workshops vindt u op de website van EP-Nuffic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.