Online en adaptief Engels oefenen en volgen met Words&Birds

Online en adaptief Engels oefenen

Tijdens de NOT wordt de eerste versie van Words&Birds gelanceerd! Samen met EarlyBird hebben we dit online Engelse oefenprogramma ontwikkeld voor spelers van 8 t/m 18 jaar. Met Words&Birds kunnen spelers online en adaptief Engels oefenen.

Het Engelse neefje van Rekentuin en Taalzee is uiteraard ook voorzien van ons innovatieve adaptieve systeem. Hiermee krijgen spelers altijd opgaven aangeboden op hun eigen niveau. Dit maakt Words&Birds niet alleen efficïent maar ook motiverend en uitdagend voor zowel laag- als hoogvliegers.

Met Words&Birds oefenen spelers Engels spelenderwijs en op hun eigen niveau. Ze laten de vogels in hun wereld vliegen door Engelse taalspelletjes te spelen, zoals spelling, woordenschat en andere uitdagende spellen. Hoe beter ze worden, hoe meer vogels er in de lucht vliegen. Tegelijkertijd is hun ontwikkeling tot in detail te volgen en worden prestaties automatisch vergeleken met leeftijdsgenoten.

Words&Birds is als oefenprogramma te gebruiken naast elke lesmethode en bevat ruim 20.000 gevarieerde opgaven ontwikkeld door taalexperts van EarlyBird. De opgaven zijn gebaseerd op niveau A1, A2 en B1 van het Europees Referentiekader voor talen.

We hebben Words&Birds ook gekoppeld aan Rekentuin en Taalzee. Hierdoor kunt u na lancering het programma eenvoudig bijbestellen vanuit de beheerdersomgeving en blijven de inloggegevens van u en uw spelers gelijk. Speciaal voor de vroege vogels geven wij 10% introductiekorting op Words&Birds. Dit biedt u de mogelijkheid om Words&Birds voordelig uit te proberen met een aantal spelers. Wees er snel bij, want deze vroege vogelkorting loopt t/m 28 februari 2015!

Words&Birds is nog niet te bestellen. Vul hier uw e-mailadres in en u ontvangt bericht zodra Words&Birds live is. 
Words&Birds is een online Engels oefenprogramma

2 thoughts on “Online en adaptief Engels oefenen en volgen met Words&Birds”

 1. Mw Annemieke Juffermans schreef:

  Wil graag gebruik maken van het aanbod om het programma uit te proberen met een ernstig dylectische leerling. Ik hoop dat er voldoende auditieve ondersteuning is bij de woorden/spelletjes.

  1. fenna schreef:

   Beste Annemieke Juffermans,

   Bedankt voor uw interesse. U kunt een gratis proefmaand aanvragen door een mail te sturen naar info@oefenweb.nl.

   Vriendelijke groeten,

   Het Oefenwebteam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.