Words&Birds wordt goed gewaardeerd!

Positieve ervaringen Words&Birds

Ons jongste vogeltje Words&Birds is inmiddels ruim een half jaar in de lucht. Hoog tijd voor een korte evaluatie. Aan het eind van vorig schooljaar hielden we onder de eerste Words&Birds-scholen een korte evaluatie. Hoe is het programma ontvangen? Wat zijn hun ervaringen en hoe zetten zij Words&Birds in naast hun Engelse methode?

Tevreden gebruikers
Ruim 86% van de respondenten geeft aan tevreden tot zeer tevreden te zijn met Words&Birds. De gebruikers geven Words&Birds gemiddeld een 8 als rapportcijfer. Een prachtig cijfer voor zo’n jong online Engels oefenprogramma! Ook geven bijna alle gebruikers aan dat ze hun Words&Birds-abonnement in de toekomst willen verlengen.

Words&Birds wordt frequent ingezet
We vinden het fijn om te zien dat Words&Birds door de meeste gebruikers wekelijks of zelfs dagelijks in de klas wordt ingezet om Engels te oefenen. Het oefenprogramma wordt grotendeels ingezet om de Engelse taalvaardigheid te oefenen en om leerlingen extra te motiveren.

Bekijk hier de ervaringen van CBS De Rank, een van de EarlyBird-scholen die al vanaf vorig schooljaar met veel plezier werkt met Words&Birds.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.